22-09-06

Krukken 

Vandaag ben ik krukken gaan kopen voor de Jan en heb hem weer in de bar gezet daar kan hij beter zijn zinnen verzetten dan tussen de 4 muren van de kamer.

DSCN0197 (Small)

 

Vanmorgen heb ik laten bellen naar het Hostalletje in Santiago maar alles was er "Completo" , volzet. We hebben besloten om morgen dan naar een refugio in Santiago te gaan en vandaar uit een hotel of pension te zoeken.

Gisteren hebben we veel tijd gehad en hebben we ons heel traject nog eens overlopen en zal proberen om de bijzonderste bezienswaardigheden de volgende dagen op de blog te zetten.

DSCN0202 (Small)

 

...Vandaag wordt Pauline 100 jaar en dit wordt gevierd in het rusthuis...wees er maar zeker van dat ik er in gedachten bij ben...

 

misschien tot straks

***Marina***

12:48 Gepost door swido in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hoi maatjes ik vind het echt sneu voor jullie hoor maar het is inderdaad zoals er gezegd wordt : het is niet de aankomst die telt maar het samen onderweg zijn... wij zijn samen onderweg alleluja ......ik hoop dat jullie toch nog mooie dingen kunnen gan zien in Santiago.
Dit is mijn laatste bericht voor deze reis want vanaf morgen zit ik aan zee met Lutgarde (tot donderdagavond) en daar is geen internetaansluiting vandaar wil ik jullie nu reeds een veilige thuiskomst wensen en ik geef een seintje als ik terug thuis ben. By the way ... de Gert heeft een paar vrijstellingen en hij gaat zijn jaar gewoon opnieuw doen. Ik verheug mij er al op om jullie te knuffelen ...... tot volgende week......
jullie ros maatje van Olmen. Toi toi toi

Gepost door: rosalinde clee | 22-09-06

De commentaren zijn gesloten.